Мени

Рехабиллитација на магистрален пат Куманово - Страцин (Фаза 2)печати

Статус: Тековен
Тип: Рехабилитација на магистрален пат
Локација: Куманово - Страцин
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: Февруари 2020
Планиран датум за завршување: Февруари 2021
Вредност на договорот: 7,200,000 EUR
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 16,64 km 
Изведувач: АД Бетон

Сподели: