Мени

Изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш (I–фаза од клучка Штип југ до Бучим).печати

Статус: Тековен
Тип: Изградба на експресен пат
Локација: Експресен пат Штип-Радовиш (I–фаза од клучка Штип југ до Бучим)
Финансирано од: ЕБОР
Почеток на работите: Април 2018
Планиран датум за завршување: Април 2021
Вредност на договорот: 27,200,000 EUR
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 23,56 km
Изведувач: Штрабак - Австрија

Сподели: