Мени

Рехабилитација на државен пат Р1105 делница, врска со државен пат Р1401 (Раброво) – ГП Дојранпечати

Статус: Завршен
Тип: Рехабилитација, реконструкција и санација
Локација: Р1105 делница, врска со државен пат Р1401 (Раброво) – ГП Дојран
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: Ноември 2019
Планиран датум за завршување: Јули 2020
Вредност на договорот: 57.570.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 8 km

Ширина: 6 - 6,3 m

 

 

Сподели: