Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
«1...16171819»
Санација на свлечиште БуковоЗавршен
Рехабилитација и подобрување на Општинските патишта – Фаза II Лот1: Западен регионЗавршен
Рехабилитација на регионален пат Р2246 (стара ознака Р-415), Извор – Бошков мост, делница Гарски мост – Бошков мостЗавршен
Чистење, бојадисување и поставување на сообраќајна сигнализација на тунелиЗавршен
«1...16171819»