Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Изградба на експресен пат делницата Штип-КрупиштеЗавршен
Завршени се градежно санациони работи на мост бр.4 на Р2344 (Чашка - Лисиче)Завршен
Рехабилитација на делница Кочани - Пониква ( Фаза 2)Тековен
Рехабилитацијата на Регионалниот пат Р1205, делница Злетово - ПробиштипЗавршен
Рехабилитација на регионалниот пат Р2133, делница Куманово - ОпаеЗавршен
Рехабилитација на А3, транзит низ Делчево лев и десен коловозЗавршен
Рехабилитацијата на Регионалниот пат Р1310, делница Берово – граница со Р.Бугарија (Клепало)Завршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1106, делница Јурумлери – ДрачевоЗавршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1207, делница Младо Нагоричане – ПелинцеЗавршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1204, делница Куманово – Свети НиколеЗавршен