Мени

Избор на консултант за асистенција на единица за имплементација на проект за коридор VII фаза 1 Букојчани - Кичевопечати

Скопје, 04.03.2022

Објавата за избор на консултант за асистенција на единица за имплементација на проект за коридор VII фаза 1 Букојчани - Кичево може да ја преземете во pdf  формат тука.

Сподели: